مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
سیب زمینی شکم پر خوشمزه و راحت!
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم:
گوشت گوساله کم چربی یا گوشت بوقلمون |
500 گرم |
برنج قهوه ای |
1 فنجان |
سیب زمینی پخته بزرگ تو خالی (داخل آن را خالی کنید) |
4 عدد |
نمک |
2/1 قاشق چایی خوری |
فلفل برای طعم دار کردن | مقداری |
نخودفرنگی پخته شده | 2/1 فنجان |
پیاز قرمز خرد شده | 4/1 فنجان |
پنیر پارمیگیانو (پنیر ایتالیایی) | 2/1 فنجان |
جعفری خرد شده | 1 قاشق چایی خوری |
خرده نان (نان سفید) | 1فنجان |
روغن زیتون | 2 قاشق چایی خوری |
سیر کوچک ، خرد شده | 1عدد |
ارزش غذایی:
کالری |
390 کیلوکالری |
کربوهیدرات |
44 گرم |
فیبر |
5 گرم |
چربی |
16 گرم |
پروتئین | 17 گرم |
قند | 8 گرم |
طرز تهیه:
1- فر را روشن کنید و حرارت آن را روی 350 درجه تنظیم کنید.
2- گوشت گوساله یا بوقلمون را در یک ماهیتابه با حرارت بالا سرخ کنید آن را با قاشق زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
3- برنج سرخ کرده را به گوشت اضافه کنید.
4- سیب زمینی های پخته را با یک قاشق چایی خوری خالی کنید و مقداری از گوشت و برنج سرخ شده داخل کاسه را داخل آنها بریزید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
5- نخود فرنگی ، پیاز و 4/1 پنیر ، جعفری و باقیمانده نمک و فلفل را به مخلوط برنج اضافه کنید. آن را با هم مخلوط کنید. مایع داخل سیب زمینی ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوری بین 4 سیب زمینی تقسیم کنید . باقیمانده پنیر ، خرده نان ها ، روغن و سیر را نیز در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.آن را روی سیب زمینی و مخلوط داخل آن بریزید.
6- سیب زمینی ها را داخل فر گذاشته و بگذارید به خوبی بپزند تا حدی که سیب زمینی ها کاملا سفت و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلایی در بیاید. غذا آماده سرو است.