مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کرپ لقمه گوشت



 

طرز تهیه کرپ لقمه گوشت

 

مواد لازم برای تهیه کرپ :

 تخم مرغ 2 عدد 
شیر   2/5 ليوان
 آرد 1/5 ليوان 
 نمک 1 قاشق چایخوری 
روغن 1/4 ليوان

 

مواد لازم برای داخل کرپ گوشت :

 گوشت چرخ کرده 200 گرم 
 قارچ 150 گرم 
 فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد 
 پودر آویشن  1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 200 گرم

 

طرز تهيه کرپ گوشت :

تخم مرغ را با همزن بزنيد يكدست و كمی روشن شود بعد روغن و شير را اضافه كنيد و بعد آرد را كم كم اضافه كنيد به همراه نمک تا كاملا يكدست شود مخلوط كنيد و بعد دانه دانه آن را سرخ كنيد.

 

برای مواد داخلی هم ابتدا پياز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید سپس فلفل دلمه نگینی شده را اضافه کنید و تفت بدهید بعد از اینکه رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید بستگی به سلیقه تان دارد می توانید قارچ ها را ورقه ای یا نگینی خرد کنید.

 

در آخر در صورت تمایل رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شوند. در آخر مواد را داخل کرپ ها بریزید و آن را رول کنید بعد از رول كردن كرپ ها را كنار هم بچينيد روی آن پنير بريزيد و چند دقيقه داخل فر بگذاريد كه پنيرها آب شوند.

 

گردآوری: بخش آشپزی