مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
ژله با تزئین هویج
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا | 1 بسته |
ژلاتین | 1 ورق |
هویج درشت | 3 عدد |
شکر | 1 قاشق |
نصف گردوی درشت | 6 الی 7 عدد |
تمشک | 15 عدد یا بیشتر |
آب | 3 لیوان |
طرز تهیه :
_ هویج را درسته بپزید بعد درشت و طویل رنده کنید
_ ورق ژلاتین را در آب سرد حل کنید
_ ژله آلوئه ورا و شکر را روی آب و ورق ژلاتین بریزید و روی بخار کتری یا روی شعله پخش کن با حرارت بسیار کم حل کنید.
_ ژله را در قالب بریزید و هویج رنده شده و گردو و تمشک را اضافه کنید و در یخچال بگذارید
_ پس از نیم ساعت و قبل از سفت شدن ، ژله را از یخچال در آورید و با یک قاشق سعی کنید گردو و تمشک و هویج را به سمت پائین تر هدایت کنید چون گردو به علت سبکی در بالای ژلاتین قرار میگیرد .
منبع:ashpazierangin.net