مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

آموزش فلافل لبنانی



 

 

فلافل

 


مواد لازم:


باقلای خشک
۳۸۰ گرم
نخود
۳۸۰ گرم
سیر کوبیده
۲ حبه درشت
پیاز( ریز خرد شده)
یک عدد درشت
پیازچه( ریز خرد شده) ۴ عدد بزرگ
فلفل سبز قلمی تند یک عدد( ریز خرد شود)
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده یک فنجان
پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز ۵/۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن فلافل به اندازه لازم

 

طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.


در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.