مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

روش پخت مارچوبه با ژامبون



طرز تهیه مارچوبه با ژامبون, پخت مارچوبه با ژامبون
مواد لازم برای ۶ نفر:

 ژامبون ورقه شده یک اندازه ۶  ورق 
کنسرو مارچوبه ۱ قوطی متوسط
سس مایونز  ۱ لیوان
نعنا و ترخان خورد شده ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته شده سفت ۳ عدد
برگ مغز کاهو  به مقداریکه ته ظرف را بپوشاند

طرز تهیه:
برگهای کاهو را ته ظرفی که بهتر است گرد باشد بطور منظم میچینیم لای هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه میگذاریم و لوله می کنیم و انها را بطور منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو قرار می دهیم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می نماییم و سبزی خورد شده را با ان مخلوط می کنیم و بااندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.

منبع : iranvij.ir