مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
روش پخت مارچوبه با ژامبون
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
ژامبون ورقه شده یک اندازه | ۶ ورق |
کنسرو مارچوبه | ۱ قوطی متوسط |
سس مایونز | ۱ لیوان |
نعنا و ترخان خورد شده | ۲ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ پخته شده سفت | ۳ عدد |
برگ مغز کاهو | به مقداریکه ته ظرف را بپوشاند |
طرز تهیه:
برگهای کاهو را ته ظرفی که بهتر است گرد باشد بطور منظم میچینیم لای هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه میگذاریم و لوله می کنیم و انها را بطور منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو قرار می دهیم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می نماییم و سبزی خورد شده را با ان مخلوط می کنیم و بااندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.
منبع : iranvij.ir