مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
جوجه گریل شده
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم:
جوجه ی مرغ |
2 عدد |
کره |
4 قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون |
2 قاشق سوپ خوری |
آویشن |
یک دوم قاشق چای خوری |
فلفل قرمز |
یک چهارم قاشق چای خوری |
آبلیمو |
2 قاشق سوپ خوری |
رنده پوست لیمو |
یک قاشق سوپ خوری |
عسل |
2 قاشق سوپ خوری |
فلفل سیاه و نمک |
به مقدار لازم |
گوجه (برای سرو) |
به مقدار لازم |
شوید تازه (برای تزئین) |
به مقدار لازم |
سیر له شده |
2 حبه |
طرز تهیه:
ابتدا جوجه ها را خرد کرده،سپس سیر ،آویشن، نمک ، فلفل قرمز، عسل ،آبلیمو و رنده ی پوست لیمو را با کره و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. بعد از آن، تمام سطح جوجه ها را به این مخلوط آغشته نمایید.ظرف حاوی جوجه ها را به مدت 2 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.سپس جوجه ها را برگردانده و به مدت 8 دقیقه ی دیگر زیر گریل قرار دهید تا هر دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شود.
منبع : tebyan