مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه ماهی کنجدی



نحوه پخت ماهی کنجدی,طرز تهیه ماهی شیر کنجدی

مواد لازم :

 فيله ماهي (شير، قباد...)  300 گرم
 كنجدخام  دو قاشق غذاخوري
 سس خردل  دو قاشق غذاخوري
 شير  دو قاشق غذاخوری


طرز تهيه ماهی کنجدی :
شير و سس خردل را مخلوط كنيد و فيله‌هاي پاك و آب گرفته شده را درون آن بغلتانيد، سپس فيله را در كنجد خام قرار دهيد (كمي فيله را دركنجد‌ها فشار داده و سپس با تكان كوچك كنجدهاي اضافي را بگيريد.)

فر را از قبل 220‌درجه سانتي‌گراد داغ كنيد. ماهي‌ها را روي سيني چرب شده فر بچينيد و به مدت 10 تا 12 دقيقه بپزيد. سيب‌زميني آب‌پز يا سالاد سيب‌زميني يا هر نوع سالاد تازه فصل مي‌تواند با اين ماهي سرو شود.

منبع : groohashpazi.blogfa.com