مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه لقمه های قارچ



 

درست کردن لقمه های قارچ,نحوه پخت لقمه های قارچ

طرز تهیه لقمه های قارچ

 

مواد لازم برای لقمه های قارچ :

 قارچ درشت  24 عدد
لیموترش  نصف عدد 
 نان سفید برشی  3 ورقه
 سینه‌ی مرغ پخته و ریز خرد كرده 200 گرم 
تخم مرغ هم زده 1 عدد
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
ریحان خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
خامه 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

 

طرز تهیه لقمه های قارچ :

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایه‌ی قارچ ها را در آورید و داخلشان را اندكی خالی كنید.

 

سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان ها را برشته كنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.

 

اكنون خرده های نان، مرغ، تخم‌مرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

سپس روی قارچ ها روغن بمالید و نمک و فلفل بزنید. سپس 12 عدد از قارچ ها را با مایه‌ی میانی پر كنید و باقیمانده ی قارچ ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.

 

سینی را در فر بگذارید و لقمه های قارچ را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، بپزید.

 

نکته برای تهیه لقمه های قارچ :

در صورت دلخواه لقمه های قارچ را با ساقه های تره بیارائید.

 

منبع : shooroshirin.ir