مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
خورش فسنجان با رب ازگیل را هم امتحان کنید
مواد لازم برای خورش فسنجان با رب ازگیل:
رب ازگیل | یک پیمانه |
گردوی چرخ شده | یک و نیم پیمانه |
گوشت بوقلمون چرخ شده | 500 گرم |
پیاز رنده شده | دو عدد |
زعفران و نمک و فلفل و شکر | به میزان لازم |
آلو خورشی | 10 عدد |
طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل :
پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ شده اضافه میکنیم و آن را هم کمی تفت میدهیم. رب را اضافه کرده و مقداری آب ریخته و میگذاریم کاملا به روغن بیفتد. وقتی که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ میکنیم و درون خورش میریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه میکنیم.
نکته برای پخت خورش فسنجان :
توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده کنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خردههای یخ اضافه کنید تا کاملا به روغن بیفتد.
منبع : ashpazi.blog.ir