مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه سوپ سرد
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه سوپ سرد، پیش غذای روزهای گرم
این سوپ سرد با حبوبات مقوی و سبزیجات تازه، یک پیش غذای سالم محسوب میشود. حتی به کاهش وزن هم کمک می کند، پس این سوپ را از دست ندهید.
در روز های گرم تابستان، سوپ های سرد همیشه طرف دار داشته اند. همچنین اگر راحت پخته شوند و نیاز به زمان پخت زیادی نداشته باشند. این سوپ سرد با حبوبات مقوی و سبزیجات تازه، یک پیش غذای سالم محسوب می شود. حتی به کاهش وزن هم کمک می کند، پس این سوپ را از دست ندهید.
مواد لازم برای سوپ سرد :
ماست | 500 گرم |
آب | 4 لیوان |
خیار متوسط | 3 عدد |
بلغور پخته | 4 قاشق غذاخوری |
ذرت پخته | 2 قاشق غذاخوری |
شوید | ½ دسته |
جعفری | ¼ دسته |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
ترب | 1 عدد |
طرز تهیه سوپ سرد :
بعد از شستن خیارها پوست آن را گرفته و ریز خرد کنید.
شوید و برگ های جعفری را هم ریز خرد کنید.
ماست را در کاسه ای بریزید و آب سرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از این که ماست را با آب مخلوط کردید، خیار، شوید، جعفری، بلغور، ذرت و نمک را به آن اضافه کنید.
سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با ترب خرد شده با سلیقه خودتان تزیین کنید.
نکته :
برای موادی که قبلا پخته شدند از آب سرد استفاده کنید.
پیشنهاد :
بجای ذرت می توانید از عدس و یا نخود پخته استفاده کنید و برای جاشنی سوپ هم یک حبه سیر له شده و پودر گردو می توانید اضافه کنید. نوش جان
منبع : bartarinha.ir