مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه فیله کباب



طرز تهیه کباب فیله,نحوه پخت فیله کبابی


مواد لازم :

 فیله گوسفندی 300 گرم
 فلفل سیاه نیم کوب  1 قاشق سوپخوری
 سس سویا 2 قاشق غذاخوری
 پیاز ساطوری متوسط 2 عدد
 روغن زیتون  نصف پیمانه
 فلفل تازه کبابی به مقدار لازم


طرز تهیه :
1. ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

2. فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.

3. نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.

 

منبع : bartarinha.ir