لوبیا پلو با گوشت تیکه ای مامانِ دوقلو ها
مامانِ دوقلو ها
لوبیا پلو با گوشت تیکه ای مامانِ دوقلو ها
توضیحات
وزن پرس 450 تا 500 گرم
لوبیا پلو با گوشت تیکه ای از آن دسته غذا های اصیل است که همراه با سالاد شیرازی و ماست و خیار، از دیرباز نزد ایرانیان غذایی محبوب بوده است. با این مقدار مواد می توانید در مدت یک ساعت و 40 دقیقه برای 4 تا 6 نفر لوبیا پلو با گوشت خوش طعم درست کنید. قاطی پلو ها از غذاهای آسون و خودممونی هستن که خیلی هم محبوبن و عموما دوست دارن. از غذاهای خیلی رسمی به حساب نمیان ولی برای وعده های معمولی روزانه خیلی انتخاب های مناسبی هستن. بی دردسر درست میشن و برای وقتایی که نمیدونی غذا چی بپزی واقعا به درد میخورن و انتخاب عالی ای هستن. لوبیاپلو یک پلو ایرانی است که با برنج باسماتی، لوبیا سبز، گوشت قرمز چرخ کرده یا قرمه شده، رب گوجه فرنگی و ادویهجات پخته میشود. لوبیا پلو گاهی همراه با سالاد شیرازی یا ماست و خیار، خورده میشود.
ترکیبات غذایی
- برنج
- پیاز داغ
- رب گوجه
- زردچوبه
- زرشک
- زعفران
- گوشت گوسفند
- لوبیا سبز
نظرات عزیزان
سایر غذاهای این مامان
هیچ نظری ثبت یا منتشر نشده است