مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه پروک
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
آماده سازی :90 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پروک
پیاز |
2 عدد متوسط |
روغن ذرت | به میزان لازم |
گوشت چرخ کرده |
200 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذا خوری |
سوسیس | 200 گرم |
کالباس | 200 گرم |
سینه مرغ | 200 گرم |
قارچ خرد شده | 200 گرم |
فلفل دلمه | 3 عدد |
جعفری همراه با سبزی معطر | 100 گرم |
پنیر گودا | 250 گرم |
پنیر موزارلا | 250 گرم |
مواد لازم برای خمیر پروک:
بکینگ پودر |
١/٢ قاشق سوپ خوری |
نمک | ١ قاشق سوپ خوری |
آب | ١/٢ پیمانه |
روغن مایع | ١/٢ پیمانه |
زرده تخم مرغ | ٤ عدد |
ارد | به میزان لازم |
طرز تهیه پروک :
نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم.
خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پروک را آماده میکنیم.
مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ و گوشت و نمک و ادویه را استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم .
سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢٥ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم.
خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .
منبع : beryooni.com