مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

بال مرغ با سس سیر و عسل



 

طرز پخت بال مرغ با سس سیر و عسل

 

این بال مرغ های ترد و خوشمزه را می توانید به راحتی در فر درست کنید و با سس خوشمزه ای که دارد مهمانانتان را غالفگیر کنید.

 

مواد لازم برای بال مرغ با سس سیر و عسل :

 بال مرغ  دو کیلوگرم
 بکینگ پودر  2 قاشق غذاخوری
 نمک یک قاشق غذاخوری 
 روغن برای چرب کردن 

 

طرز تهیه بال مرغ با سس سیر و عسل :

بال های مرغ را شسته و اجازه دهید خشک شوند. اگر عجله دارید بال ها را با دستمال حوله ای خشک کنید.

 

طبقه های فر را در حالت بالا و پایین فر قرار دهید.

 

فر را با دمای 120 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. داخل سینی فر فویل بگذارید و توری را روی آن قرار دهید و کمی روغن روی آن اسپری کنید تا بال ها به توری نچسبد.

 

در ظرف یا زیپ کیپ بال های مرغ را قرار دهید و نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و به خوبی مواد را ترکیب کنید تا به خورد مرغ برود.

 

بال های مرغ را روی توری درون سینی و فقط در یک لایه قرار دهید. به طوری که پوست مرغ در سطح بالایی باشد.

 

سینی را به مدت 30 دقیقه در طبقه پایین فر قرار دهید.

 

سپس سینی را به مدت 40-50 دقیقه در طبقه بالای فر و در دمای 220 سانتیگراد قرار دهید تا به خوبی بپزد.

 

طرز تهیه سس سیر و عسل

4 قاشق غذاخوری عسل را با دو قاشق غذاخوری سس سویا و 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید و 2-3 حبه سیر رنده شده مخلوط کرده و با بال های مرغ نوش جان کنید.

 

نکته: پس از خارج کردن بال های مرغ ممکن است به نظرتان بال ها کوچکتر از اندازه اولیه شان باشند. این به این خاطر است که چربی های بال مرغ در دمای پایین آب شده اند.

 

این غذا را با سایر سس های مورد علاقه تان می توانید سرو کنید.

 

منبع : ninisite.com