مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/11/06

طرز تهیه مرمکه حلوای گردو



 

طرز تهیه مرمکه حلوای گردو

 

مرمکه یکی از حلواهای خوشمزه خطه ی شمال کشورمان است که بسیار مقوی است و بیشتر در ماه رمضان پخته می شود.

 

مواد لازم برای تهیه حلوا گردو :

 برنج نیم دانه 500 گرم
مغز گردو   300 گرم
 شکر 1/5 لیوان
 شیره انگور 1 لیوان
 روغن مایع 1/4 لیوان 

 

طرز تهیه حلوای گردو :

برای تهیه مرمکه ابتدا برنج را حداقل به مدت 3 ساعت در آب خیس کنید و آبکش کنید. مقداری از مغز گردوها را درشتر خرد کنید و بقیه ی آن ها را چرخ کنید.

 

سپس برنج را آبکش کنید و داخل تابه به مقداری روغن تفت بدهید سپس مغز گردوهای چرخ شده را اضافه کنید و مخلوط کنید با هم کمی تفت بدهید. اگر برنج زیاد تفت بخورد سفت و خشک می شود. سپس مقداری آب اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب و لعاب دار شدن برنج، شیره انگور و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. آنقدر آب اضافه کنید که در این مرحله برنج کامل بپزد و زیر انگشت له شود.

 

بعد از کشیده شدن آب آن، مغز گردوهای درشت تر را اضافه کنید و هم بزنید و این همزدن را آنقدر ادامه بدهید تا حلوا وسط ظرف جمع شود و به روغن بیفتد. سپس آن را خوب له کنید.

 

بعد از آماده شدن آن را روی سینی چرب صاف و پهن کنید. و به روش مورد علاقه تان برش بزنید.

 

 طرز تهیه حلوای گردو,نحوه پخت مرمکه

درست کردن حلوای گردو

 

نکاتی برای پخت حلوای گردو:

به جای شیره انگور می توانید از شکر استفاده کنید.

 در صورت نداشتن برنج نیم دانه، می توانید برنج درسته را آسیاب کنید.

 

 هر چقدر میزان گردوی این حلوا بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.

 برای روغن افتادن حلوا باید شعله را کم کنید و حدود 2 تا 3 ساعت حلوا را هم بزنید.

 در انتهای درست شدن حلوا، با توجه به ذائقه تان می توانید هل یا گلاب اضافه کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی