مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه آش آبغوره برای افطار ماه رمضان
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
برای سفره های افطار ماه رمضان تان آش آبغوره درست کنید
آش یکی از خوراکی های مورد علاقه ایرانیان در سفره های افطار ماه رمضان است. این بار برای سفره افطارتان آش آبغوره را امتحان کنید.
مواد لازم برای آش آبغوره :
بلغور پخته گندم | یک لیوان |
برنج | نصف لیوان |
بال و گردن مرغ | 200 گرم |
لوبیا سفید | نصف لیوان |
نخود | نصف لیوان |
عدس | یک سوم لیوان |
* سبزی آش | 500 گرم |
نعنا داغ و پیاز داغ | از هر کدام پنج قاشق غذاخوری |
آبغوره | یک لیوان |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
* سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج
طرز تهیه آش آبغوره :
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض کنید و سپس بپزید.
مرغ را هم پخته و از استخوان جدا کنید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید.
نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد.
در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزئین کنید.
منبع : چهاردیواری جام جم