مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه شیرینی بادام نارگیل



 

شیرینی بادام نارگیل، عصرانه بهاری

 

با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.

 

مواد لازم برای شیرینی بادام نارگیل :

پودر بادام  60 گرم 
پودر نارگیل   65 گرم
 پودر قند 110 گرم 
 سفیده تخم مرغ (بزرگ) 2 عدد 
نمک یک پنسه
شکلات آب شده 100 گرم برای تزیین
پودر نارگیل یک دوم پیمانه برای تزیین

 

طرز تهیه شیرینی بادام نارگیل :

ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

بعد داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم بزنید.

سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید.

 

بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید.

بعد از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir