مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
کاربنارا با ذرت تازه
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
با نحوه پخت کاربنارا با ذرت تازه آشنا شوید
مواد لازم برای کاربنارا با ذرت تازه :
اسپاگتی | ۳۴۰ گرم |
نمک | به مقدار لازم |
بیکن خرد شده | ۶ تکه (حدود ۱۷۰ گرم) |
ذرت تازه | ۳ فنجان |
خامه | نصف فنجان |
فلفل سیاه تازه | به مقدار لازم |
پنیر پارمیسان رنده شده | نصف فنجان |
برگ ریحان تازه خرد شده | نصف فنجان |
طرز تهیه کاربنارا با ذرت تازه :
اسپاگتی را طبق دستوری روی بسته در یک قابلمه بزرگ در آب نمک طبخ کنید. بعد از اینکه کمی نرم شدند (مثل زمانی که می خواهند دم کنید) آن راو آبکشی کنید.
در همین حالی که اسپاگتی ها دارند می جوشند، بیکن ها روا در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که ترد شوند. با استفاده از یک قاشق سوراخ دار بیکن ها را به یک بشقابی که با دستمال کاغذی پوشانده شده منتقل کنید تا چربی های اضافه اش را بگیرد. حالا ذرت ها را از ساقه اش جدا کرده و نیمی از آن ها را داخل مخلوط کن بریزید. خامه، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، فلفل و ۲ قاشق غذاخوری روغن باقی مانده ای که بیکن ها را درون آن سرخ کردید را داخل مخلوط کن بریزید. به پوره کردن این مواد ادامه بدهید تا زمانی که سس شما یکدست شود.
حالا پاستای آبکشی شده و داغ را با سس ذرت، نصف فنجان پارمیسان و مقداری ذرت، بیکن و ریحان مخلوط کنید.
پاستا را بین کاسه های سرو تقسیم کرده و باقی مانده ذرت ها، بیکن، ریحان را روی آن بریزید. در آخر با فلفل سیاه تازه و پارمیسان روی آن چاشنی بزنید.
منبع : novinzi.com