مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
سوپ گل کلم و شاه بلوط
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه سوپ گل کلم و شاه بلوط ، سوپ مناسب فصل پاییز
مواد لازم برای سوپ گل کلم و شاه بلوط :
روغن زیتون | نصف قاشق غذاخوری (به اضافه ی یک مقدار کم برای سرو) |
پیاز بزرگ خرد شده | ۱ عدد |
گل کلم خرد شده | ۱ عدد (حدود ۶۰۰ گرم) |
شیر | ۲۵۰ میلی گرم |
عصاره سبزیجات | ۸۵۰ میلی گرم |
خامه پر چرب | ۱۵۰ میلی گرم |
شاه بلوط خرد شده | ۲۰۰ گرم |
پنیر پارمیسان رنده شده (برای سرو) | ۲۵ گرم |
طرز تهیه سوپ گل کلم و شاه بلوط :
روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کرده و پیاز را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت بدهید تا نرم شوند. گل کلم، شیر و عصاره سبزیجات را اضافه کرده و حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن حرارت را ملایم کرده و بگذارید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد تا گل کلم ها نرم شوند.
حالا خامه را اضافه کرده و به سوپ چاشنی بزنید و بگذارید دوباره جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و شاه بلوط ها را اضافه کنید. بعد با استفاده از یک گوشت کوب برقی سوپ را به مخلوطی یکدست تبدیل کنید.
سوپ را بچشید تا اگر لازم است چاشنی بیشتری به آن بزنید. در آخر پارمیسان، فلفل سیاه و روغن زیتون را روی سوپ ریخته و سرو کنید.
منبع : novinzi.com