مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه خورش پسته و پرتقال
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
پخت خورش پسته و پرتقال
مواد لازم برای خورش پسته و پرتقال برای 4 نفر :
روغن كنجد | 3 قاشق سوپخوری |
پياز خرد كرده | 1 عدد |
نمک و فلفل قرمز | به ميزان لازم |
زردچوبه | يک دوم قاشق چايخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق سوپخوری |
رب نارنج | 1 قاشق چايخوری |
قارچ ورقه ای خرد كرده | 4 عدد |
پنير توفوخرد كرده | 100 گرم |
پودر تخم گشنيز | يک دوم قاشق چايخوری |
لوبيا چشم بلبلی پخته | 1 پيمانه |
مغز پسته تازه | 200 گرم |
زعفران حل كرده | 1 قاشق سوپخوری |
فیله پرتقال | يک عدد پرتقال |
طرز تهیه خورش پسته و پرتقال :
روغن كنجد و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق قرار دهيد تا پياز قدری طلایی شود. آن گاه نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، قارچ و پنير را در پياز تفت دهيد.
حالا پودر تخمگشنيز، لوبيا، پسته، زعفران و فيلههای پرتقال را به خورش بيفزائيد و با حرارت ملايم چند دقيقه خورش را بپزيد تا كاملا مزهدار شود. اينک خورش را به همراه چلو برای پذيرایی در ظرف مناسبی بكشيد.
منبع : shooroshirin.ir