مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه خورش پسته و پرتقال



 

پخت خورش پسته و پرتقال,طرز پخت خورش پسته و پرتقال

پخت خورش پسته و پرتقال

 

مواد لازم برای خورش پسته و پرتقال برای 4 نفر :

 روغن كنجد  3 قاشق سوپخوری
پياز خرد كرده  1 عدد 
نمک و فلفل قرمز  به ميزان لازم 
زردچوبه  يک دوم قاشق چايخوری 
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
رب نارنج 1 قاشق چايخوری
قارچ ورقه ای خرد كرده 4 عدد
پنير توفوخرد كرده 100 گرم
پودر تخم گشنيز يک دوم قاشق چايخوری
لوبيا چشم بلبلی پخته 1 پيمانه
مغز پسته تازه 200 گرم
زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوری
فیله پرتقال يک عدد پرتقال

 

طرز تهیه خورش پسته و پرتقال :

روغن كنجد و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق قرار دهيد تا پياز قدری طلایی شود. آن گاه نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، قارچ و پنير را در پياز تفت دهيد.

 

حالا پودر تخم‌گشنيز، لوبيا، پسته، زعفران و فيله‌های پرتقال را به خورش بيفزائيد و با حرارت ملايم چند دقيقه خورش را بپزيد تا كاملا مزه‌دار شود. اينک خورش را به همراه چلو برای پذيرایی در ظرف مناسبی بكشيد.

 

منبع : shooroshirin.ir