مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه بروکلی با پنیر پارمیسان



رست کردن بروکلی با پنیر پارمیسان,تهیه بروکلی با پنیر پارمیسان

کلم بروکلی با پنیر پارمیسان را داخل فویل تهیه می کنیم


مواد لازم برای بروکلی با پنیر پارمیسان :

 کلم بروکلی خرد شده ۱ عدد
 آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
 روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
 نمک  نصف قاشق چایخوری
فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر پارمیسان رنده شده ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه بروکلی با پنیر پارمیسان :
گاز یا باربیکیو یا گریل را با حرارت متوسط گرم کنید. مقداری فویل برداشته و آن را به تکه های سی سانتیمتری ببرید. نیمی از بروکلی ها را در مرکز یک تکه فویل گذاشته و روی آن آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.

دو لبه ی فویل را به سمت بالا آورده و آن را ببندید، دو سانتیمتر از آن را تا کرده تا خوب بسته شوند. داخل فویل کمی فضا ایجاد کنید تا حرارت داخل آن چرخش داشته باشد. حالا بقیه قسمت های باز را تا کنید.

فویل های آماده شده را روی گریل و در حرارت غیر مستقیم گذاشته و درب آن را بگذارید. ۱۵ تا ۲۵ دقیقه صبر کنید. حالا به دقت پاکت های فویل را باز کرده و روی بروکلی ها پنیر پارمیسان پاشیده و فورا سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com