بریونی اصفهان مامانِ دوقلو ها
مامانِ دوقلو ها
بریونی اصفهان مامانِ دوقلو ها
توضیحات
بریانی اصفهان یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه اصفهان است که آوازهاش در اقصینقاط جهان پیچیده و در میان ایرانیان از محبوببیت خاصی برخوردار است. بریانی که امروزه اصفهانیها و گردشگران اصفهان میشناسند غذایی است پرچرب و مخصوص نهار که از گوشت گوسفند و جگرسفید تهیه میشود. نان کنار بریان اصیل نیز باید نان سنگک باشد. در کل، بریانی اصفهان غذای بسیار چرب و سنگینی محسوب میشود، به ویژه که برخی تلیت آبگوشت کشک را نیز در کنار آن با دوغ و ریحان و پیاز میل میکنند. در اصل نام این غذا بریان و محلی که بریان در آن طبخ شده و به فروش میرسد بریانی یا بریونی نام دارد اما از آنجا که نام این غذا برای اکثریت افراد به صورت بریانی جا افتاده، ما نیز از همین کلمه استفاده میکنیم.
بریانی مامان پز قم تشکیل شده از گوشت سر دست گوسفند 200 گرم .پیاز 1 عدد .پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری .زعفران دمکرده 1 قاشق چایخوریگردو ، خلال پسته و بادام مقداری . نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم می باشد
ترکیبات غذایی
- ادویه
- پیاز
- زردچوبه
- گوشت گوسفند
- نان
نظرات عزیزان
سایر غذاهای این مامان
هیچ نظری ثبت یا منتشر نشده است