مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه دلمه کدو حلوایی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه دلمه کدو حلوایی
مواد لازم برای دلمه کدو حلوایی :
کدو حلوایی کوچک | ۱ عدد |
برنج آبکش شده | ۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب | ۱ قاشق سوپخوری |
سبزی دلمه خرد شده | ۳۰۰ گرم |
لپه | ۱/۲پیمانه |
سرکه | ۳ قاشق سوپخوری |
آلو یا برگه زرد آلو | به مقدار لازم |
زعفران | ۳ قاشق سوپخوری |
شکر | ۲ قاشق سوپخوری |
کره آب شده | ۳ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه دلمه کدو حلوایی :
ابتدا کدو حلوایی را شسته سر آن را بریده و داخل آنرا کاملاً خالی کرده و تمیز می کنیم.
داخل کدو کره آب شده و زعفران و کمی شکر زده روی کدو را روغن می مالیم و به مدت نیم ساعت داخل فر می پزیم.
پیاز را سرخ کرده گوشت را به آن اضافه کرده سرخ می کنیم و بعد رب را اضافه کرده و سرخ می کنیم و در نهایت برنج، سبزی و لپه پخته شده را اضافه کرده و کمی تفت داده و سرکه را هم به مواد اضافه می کنیم.
آلو خیس خورده یا برگه زرد آلو را هم اضافه کرده نمک و فلفل مواد را اندازه می کنیم و داخل کدو را پر می کنیم.
فر را از قبل روی °C۱۸۰ گرم کرده و کدو را داخل ظرف گذاشته روی آنرا فویل می کشیم و کف ظرف را کمی آب می ریزیم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می پزیم.
منبع : sarashpazpapion.com