مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1403/05/21

طرز تهیه رول های تابستانی وگان



رول های تابستانی وگان

طرز تهیه رول های تابستانی وگان

 

نحوه درست کردن رول های سبزیجات وگان

در این مقاله از ، با طرز تهیه رول های تابستانی وگان آشنا می شوید. این رول های کاغذ برنجی گیاهی سبک و با طراوت هستند. آنها با میوه ها و سبزیجات تازه پر شده و با سس بادام زمینی خوش طعم برای غوطه وری سرو می شوند.

طرز درست کردن رول های تابستانی وگان :

این رول های کاغذ برنجی، که به عنوان رول‌های تابستانی سبزیجات نیز شناخته می‌شوند، به راحتی تهیه می‌شوند و برای یک میان‌وعده مقوی، پیش‌غذا یا غذای سریع و رژیمی عالی هستند.

 

من عاشق این هستم که این رول های وگان با سبزیجات تازه پر شده اند. این یک راه عالی برای افزایش و لذت بردن از مصرف روزانه سبزیجات است.

 

مهمتر از همه، رولت های تابستانی با سس بادام زمینی ممکن است بهترین ترکیب در کل دنیا باشد. این سس بادام زمینی خوش طعم و خامه‌ای برای رول‌های تابستانی برای غوطه‌وری مناسب است، اما روی رشته‌های برنج (نودل) نیز خوشمزه است!

 

میزان کالری: 369 کیلو کالری

 

مواد لازم :

کاغذ برنجی 8 ورق
رشته برنج پخته شده (نودل) 1 فنجان
کاهو خرد شده 1 فنجان
هویج خلال شده 1 فنجان
خیار خلال شده 1 فنجان
کلم قرمز خرد شده 1 فنجان
گشنیز 1 فنجان
انبه نازک برش داده شده ½ فنجان

 

مواد لازم برای سس بادام زمینی :

کره بادام زمینی ½ فنجان
سس سویا ¼ فنجان
زنجبیل تازه رنده شده ½ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 1 حبه
روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
شربت افرا 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای قرمز خلال شده ½ قاشق چایخوری
آب خنک 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه رول های سبزیجات تابستانی :

تمام مواد لازم را همانطور که در بالا ذکر شد بشویید و به برش های خلالی و خرد شده خرد کنید و آماده کنید.

 

طرز تهیه رول های تابستانی وگان

مواد لازم برای تهیه رول های تابستانی وگان

 

همه مواد سس بادام زمینی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

یک کاسه بزرگ را پر از آب کنید و یک ورق کاغذ برنج را در آب فرو کنید تا کل ورق خیس شود. فوراً از آب خارج کنید و به آرامی آب اضافی را با یک حوله ظرف تمیز پاک کنید.

کاغذ برنج را روی یک تخته برش قرار دهید و میوه ها و سبزیجات مورد نظر خود را در وسط کاغذ برنج پر کنید (تصویر زیر را ببینید).

 

درست کردن رول های تابستانی وگان

مراحل درست کردن رول های تابستانی وگان

 

سپس کاغذ برنج را مانند بوریتو بغلتانید. با گرفتن نزدیک ترین سمت بدن و کشیدن آن روی تپه مواد شروع کنید. سپس هر دو سمت راست و چپ را روی آن برگردانید و باز رول کنید.

 

این روند را تا زمانی که هر رول تابستانی را یکی یکی پر و بسته بندی کنید ادامه دهید. در نهایت رول را از وسط برش بزنید و در ظرف سرو بچینید. برای سرو در سس بادام زمینی فرو کنید و میل کنید و از آن لذت ببرید!

 

نحوه درست کردن رول های تابستانی وگان

پس از چیدن در ظرف سرو روی آن مقداری کنجد بپاشید

 

نکته :

• می توانید از سبزیجات مورد علاقه ی خود استفاده کنید.

• هنگام رول کردن دقت کنید که محکم رول کنید تا پس از نصف کردن رول باز نشود.

 

روش نگهداری :

• سس را می توان در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کرد.

• رول های تابستانی را می توان در ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کرد.

 

گردآوری: بخش آشپزی