مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه ژله انار و فالوده ویژه شب یلدا
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
درست کردن ژله انار و فالوده ویژه شب یلدا
این بار با فالوده و انار یک ژله ویترینی زیبا و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه ژله انار و فالوده :
انار دانه شده | ۲ لیوان |
فالوده شیرازی | ۲ لیوان |
ژله آوورا | ۱ عدد |
قالب ژله طرح دار |
یک قالب |
طرز تهیه ژله انار و فالوده :
نکته مهم در تهیه این مدل ژله استفاده از قالب دالبردار چند خانه مانند تصویر بالا است.
انار دان شده و فالوده را یک در میان در خانه های قالب ژله بریزید. ریختن این مواد را برای ۱ الی ۲ سانت انجام دهید.
ژله آلوورا را به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط و بعد از خنک شدن روی انار و فالوده ریخته و مابقی آن را در هوای اتاق قرار دهید.
قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله آلوورا کاملا بسته شود.
بعد از چند ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و دقیقا برعکس مرحله قبل، در خانه ای که فالوده ریخته بودید، دانه های انار و در قالبی که انار ریخته بودید، فالوده بریزید.
مابقی ژله آلوورا را روی انار و فالوده ها ریخته و مجدد درون یخچال قرار دهید تا کامل بسته شود. بعد از بسته شدن ژله را از قالب برگردانید.
گردآوری: بخش آشپزی