مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1402/11/04

طرز تهیه کرپ های خوشمزه



طرز تهیه کرپ ژاپنی

طرز تهیه کرپ ساده

 

طرز تهیه کرپ با طعم های متفاوت

در این مقاله از ، با طرز تهیه کرپ آشنا می شوید. کرپ نوعی پنکیک بسیار نازک و لطیف است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد. کرپ را می توان به عنوان صبحانه، میان وعده، دسر یا حتی وعده اصلی سرو کرد. کرپ ها را می توان با مواد مختلفی مانند میوه، شکلات، پنیر، گوشت، سبزیجات و غیره پر کرد.

طرزتهیه کرپ ساده :

کرپ نوعی پنکیک نازک و گرد است که اصالت آن به فرانسه برمی گردد. کرپ را می توان به عنوان پیش غذا، وعده اصلی یا دسر سرو کرد. این غذای خوشمزه را می توان با مواد خام مانند میوه، شکلات، ژامبون، پنیر و غیره پر کرد.

 

مواد لازم برای تهیه کرپ :

 آرد  1 پیمانه
 تخم مرغ  2 عدد
 شیر  1 پیمانه 
 آب  1 پیمانه 
 نمک  1 پنس
 وانیل  1/4 قاشق چایخوری
 کره آب شده 2 قاشق غذاخوری 

 

طرز تهیه کرپ :

برای تهیه ی کرپ ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس شیر و آب و کره آب شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یک دست شود.

 

سپس آرد را دو مرتبه الک کنید و به همراه نمک و وانیل به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر می خواهید کرپ شما شیرین باشد می توانید 1-2 قاشق غذاخوری شکر یا مواد شیرین کننده دیگر به آن اضافه کنید.

 

با مقدار خیلی کمی روغن کف تابه را چرب کنید. سپس با ملاقه (1/4 پیمانه) از مایه کرپ داخل تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا به صورت یکدست کف تابه پهن شود و یک لایه ی نازک شود، زمانی که مانند پنکیک حباب زد و طلایی شد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن طلایی شود.

 

سپس آن را روی پارچه ای تمیز قرار بدهید تا کمی خنک شوند. همه ی مواد را به همین صورت آماده کنید. سپس می توانید آن را با هر موادی به سلیقه ی خود مانند انواع مربا، عسل، انواع میوه، شکلات و حتی گوشت و سبزیجات سرو کنید.

 

طرز تهیه کرپ حوله ای ژاپنی

مراحل پخت کرپ

 

نکاتی برای تهیه کرپ :

• خمیر کرپ باید کاملاً شل باشد.

• اگر خمیر خیلی سفت باشد، کرپ ها خشک و سفت می شوند.

• اگر خمیر خیلی شل باشد، کرپ ها نازک و شکننده می شوند.

 

• برای اینکه کرپ ها به ماهیتابه نچسبند، کف ماهیتابه را قبل از ریختن خمیر چرب کنید.

• حرارت باید متوسط ​​باشد. اگر حرارت خیلی زیاد باشد، کرپ ها سریع می سوزند.

 

• در هنگام پخت کرپ شعله گاز نباید خیلی کم باشد چون کرپ نازک است و زود می پزد و باید در این مدت طلایی هم شده باشد.

• کرپ ها را تا زمانی که داغ هستند سرو کنید.

 

• می توانید کرپ ها را در تابه ای بزرگ بپزید و سپس روی آن را با مواد دلخواه پر کنید و آن را رول کنید و به سلیقه ی خود تزیین کنید و برش بدهید.

 

طرز تهیه کرپ برای 4 نفر

طرز تهیه انواع کرپ

 

انواع کرپ :

کرپ ها را می توان به دو دسته اصلی تقسیم کرد: کرپ شیرین و کرپ شور.

 

کرپ شیرین

کرپ شیرین معمولا برای صبحانه یا دسر سرو می شود. کرپ شیرین را می توان با انواع میوه ها، شکلات، خامه، مارمالاد و غیره پر و سرو کرد.

 

کرپ شور

کرپ شور معمولی به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می شود. کرپ شور را می توان با انواع گوشت ها، ژامبون، سبزیجات، پنیر و غیره پر و سرو کرد.

 

طرز تهیه کرپ برای شام

آشنایی با انواع کرپ

 

چند نمونه از انواع کرپ :

کرپ فرانسوی: کرپ فرانسوی یکی از انواع کرپ شیرین است که با آرد گندم، شیر، تخم مرغ، نمک و شکر تهیه می شود.

 

کرپ روسی: کرپ روسی یکی از انواع کرپ شیرین است که با آرد گندم، شیر، تخم مرغ، نمک، شکر و وانیل تهیه می شود.

 

کرپ ایتالیایی: کرپ ایتالیایی یکی از انواع کرپ شیرین است که با آرد گندم، شیر، تخم مرغ، نمک، شکر و پنیر پارمزان تهیه می شود.

 

کرپ ترکی: کرپ ترکی یکی از انواع کرپ شور است که با آرد گندم، شیر، تخم مرغ، نمک، شکر و گوشت چرخ کرده می شود.

 

کرپ مکزیکی: کرپ مکزیکی یکی از انواع کرپ شور است که با آرد گندم، شیر، تخم مرغ، نمک، شکر، لوبیا و پنیر چدار تهیه می شود.

 

با خلاقیت و سلیقه می توانید انواع مختلفی از کرپ را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

تزیین کرپ :

کرپ ها را می توان با انواع تولید از مواد تزیین کرد. برخی از مواد تزیینی رایج عبارتند از:

 

میوه: موز، توت فرنگی، سیب، پرتقال، و غیره

شکلات: شکلات صبحانه، شکلات آب شده، شکلات رنده شده، و غیره

خامه: خامه فرم گرفته، خامه ترش، و غیره

مارمالاد: مربا، ژله، و غیره

ژامبون: ژامبون خرد شده، ژامبون ورقه ای، و غیره

پنیر: پنیر پارمزان، پنیر خامه ای، و غیره

سبزیجات: گوجه فرنگی، خیار، قارچ، و غیره

گوشت: مرغ، گوشت قرمز، و غیره

 

نون کرپ

طرز تهیه کرپ با طعم های متفاوت

 

خلاقیت با کرپ :

کرپ یک غذای بسیار متنوع است که می توان آن را با طعم ها و مواد مختلف تهیه کرد. با کمی خلاقیت می توانید کرپ های جدید و خوشمزه ای را درست کنید.

 

سخن آخر :

کرپ نوعی پنکیک نازک و خوشمزه است که اصالت آن متعلق به فرانسه است. کرپ را می توان به عنوان صبحانه، ناهار، شام یا دسر سرو کرد. کرپ را می توان با انواع مواد غذایی مانند میوه، شکلات، خامه، پنیر، ژامبون، گوشت و سبزیجات پر کرد. در بالا طرز تهیه کرپ ساده را آورده ایم شما می توانید به این دستور پنیر، یا پودر کاکائو اضافه کنید و کرپ پنیری و یا کرپ کاکائویی تهیه کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی