مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی
هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد. به نحوی که شناسنامه آن شهر محسوب می شوند. از صنایع دستی گرفته تا مکان های گردشگری و غذاهای محلی! غذاهای گیلانی نیازی به تعریف ندارند. این بار می خواهیم طرز تهیه یک خورش گیلانی را به شما آموزش دهیم که زمان آماده سازی آن حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه است.
خورش سیرابیج یا سیراویج با برگ سیر خرد شده، تخم مرغ و نمک، فلفل و ادویه درست می شود و طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. امیدواریم این خورش خوشمزه را درست کرده و در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش سیرابیج :
برگ سیر | ۳ دسته |
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن | به مفدار لازم |
نمک ، فلفل ، زرد چوبه | به مفدار لازم |
طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی:
ابتدا برگ سیرها را به صورت یکنواخت با چاقوی تیز روی تخته خرد کنید. سعی کنید برگ سیرها را یکنواخت خرد کنید تا خورش ظاهر بهتری پیدا کند. سپس آن ها را بعد از خرد شدن بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.
یک تابه برداشته و برگ سیرها را با مقداری روغن تفت دهید. فقط کافی است آنها را تفت دهید نه این که سرخ کنید.
برگ سیرها را با مقداری روغن داخل تابه ای بزرگ تفت بدهید
در ادامه زردچوبه را به تابه اضافه کنید تا برگ سیرها کمی رنگ بگیرند. سپس نمک و فلفل را هم اضافه کنید. دقت کنید که اضافه کردن فلفل کاملا بستگی به ذائق تان دارد. اما فلفل طعم خورش را جذاب تر می کند.
تخم مرغ ها را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید. نگذارید تا تخم مرغ ها بپزند. وقتی تخم مرغ ها به خورد سیر رفت، خورش آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
این خورش را می توانید با انواع مخلفات گیلانی از جمله کال کباب و سبزی محلی و کته زعفرانی یا نان محلی میل کنید.
منبع : kalleh.com