چلو خورش فسنجان با گوشت مرغ مامانِ نرگس

مامانِ نرگس

مامانِ نرگس

چلو خورش فسنجان با گوشت مرغ مامانِ نرگس

تاکنون 2151 بار سفارش داده شده است

4
چلو خورش فسنجان با گوشت مرغ مامانِ نرگس Rated 4 / 5 based on 2151 reviews.
19,000 تومان
در حال حاضر قابل سفارش نمی باشد
چلو خورش فسنجان با گوشت مرغ مامانِ نرگس
توضیحات

خورش فِسِنجان یا فَسوجن یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است. در طبخ این خورش از مغز گردو، رب انار ترش یا شیرین به دلخواه (یا رب آلبالو)، قطعات کوچک گوشت مرغ یا گوشت قرمز استفاده می‌شود و با پلو مصرف می‌شود. اصالت این خوراک برای استان گیلان می‌باشد.

این خوراک از قدیمیترین غذاهای ایرانی محسوب می‌شود و در دوران ساسانیان، به مناسبت پایان زمستان و شروع بهار در ماه اسفند و مراسم نوروز پخته می‌شده‌است.

«ویز» در زبان‌های ایرانی شمال غربی (مانند زبان‌های تالشی و وَفسی) به معنای گردو است و «اینجَن» از مصدر «اینجندِن» به معنی خرد کردن و ساییدن است. واژه ویزاینجن در مناطق مرکزی‌تر ایران به شکل فسنجون و فسنجان درآمده است. به روایتی دیگر نام فسنجان دگرگون شده واژه اسفندگان است.

فسنجان یکی از غذاهایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند.

ترکیبات غذایی
  • برنج
  • پیاز
  • رب انار
  • گردو
  • گوشت مرغ
نظرات عزیزان

هیچ نظری ثبت یا منتشر نشده است

برای درج نظر و امتیاز باید وارد سایت شوید