ترشی برگ کرفس؛ مرغوبیتِ طبیعت را در سفرهی شما به ارمغان میآورد
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
ترشی برگ کرفس، انتخابی سالم و لذیذ برای مزههای شما
برگ های کرفس معمولا دور انداخته می شوند و کمتر از ساقه کرفس مورد استفاده قرار میگیرند ، اگر میخواهید برگهای کرفس را دور نیندازید ، یکی از بهترین روش ها برای استفاده از آن ، درست کردن ترشی برگ کرفس یا استفاده از برگ کرفس به عنوان طعم دهنده در سایر ترشی ها است.
برای خوشمزه تر شدن طعم ترشی برگ کرفس میتوانید از لیمو و جوز هندی استفاده کنید ، این ترشی طعم بی نظیری خواهد داشت.
از ترشی برگ کرفس میتوانید کنار سوپ ، آبگوشت ، سوسیس یا مرینیت کردن انواع گوشت و کباب یا در انواع کوکتل استفاده کنید.
ترشی برگ کرفس
مواد لازم ترشی برگ کرفس
برگ کرفس | یک بوته |
فلفل خشک خرد شده | نصف قاشق مربا خوری |
رنده پوست لیمو ترش | نصف عدد |
جوز هندی تازه رنده شده | 1 قاشق چای خوری |
سرکه | سه چهارم فنجان |
آب | 1.5 فنجان |
شکر | 2 قاشق چای خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه ترشی برگ کرفس
برگ های کرفس را از بوته جدا کرده بشویید و روی پارچه نخی پهن کنید تا آبشان گرفته شود سپس به صورت درشت خرد کنید.
برگ های کرفس را در یک کاسه بزرگ ریخته و پرک فلفل ، رنده پوست لیمو و جوز هندی را رویشان بپاشید و باهم مخلوط کنید و سپس داخل شیشه بریزید.
آب و سرکه و شکر را در قابلمه ریخته روی حرارت به جوش بیاورید و سپس داخل شیشه بریزید تا جایی که حدود 1 سانتی متر با در شیشه فاصله داشته باشد.
در شیشه را ببندید و اجازه دهید در هوای اتاق سرد شود سپس در یخچال نگهداری کنید.
ترشی برگ کرفس و بادمجان
مواد لازم ترشی برگ کرفس و بادمجان
بادمجان | 2 عدد |
خیار | 2 عدد |
هویج | 2 عدد |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
سبزی کرفس | 2 کیلو |
سیر | 5 عدد |
فلفل سبز تند | 4 عدد |
سرکه و آب و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی برگ کرفس و بادمجان
خیار ، هویج و بادمجان را پوست گرفته و مربعی خرد کنید.
فلفل دلمه و فلفل سبز را هم خرد کنید.
سبزی ها را بشویید ، پاک کنید و خشک نموده سپس ریز خرد کنید.
سیر را پوست بگیرید و به مواد اضافه کنید.
همه مواد را مخلوط کرده در یک ظرف شیشه ای برزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و بیشتر از نسف شیشه را با سرکه و مابقی را با آب پر کنید و در ظرف را محکم ببندید و 2 - 3 هفته در جایی دور از نور خورشید قرار دهید تا جا بیوفتد.
ترشی مخلوط با برگ کرفس
مواد لازم ترشی مخلوط با برگ کرفس
گل کلم | 2 کیلو |
هویج | نیم کیلو |
خیار | نیم کیلو |
کرفس | نیم کیلو |
بادمجان | 800 گرم |
سیب زمینی ترشی | 300 گرم |
پیاز ریز | 400 گرم |
سیر | 400 گرم |
فلفل سبز | به مقدار لازم |
سبزی ترشی شامل مرزه ، شوید ترخون، نعنا و برگ کرفس | 400 گرم |
ادویه ترشی شامل زردچوبه، فلفل، گلپر و نمک | به مقدار لازم |
سرکه قرمز | به مقدار لازم |
موسیر | 300 گرم |
نعنا و شوید خشک | در صورت تمایل |
طرز تهیه ترشی مخلوط با برگ کرفس
گل کلم را به اندازه دلخواه خرد کرده و داخل تشت آب بریزید و بشویید سپس آبکش کنید و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود.
خیار ، سیب زمینی و هویج را بشویید ، خشک کنید و پوست گرفته خرد کنید. بادمجان را بدون پوست گرفتن خرد کنید.
کرفس را بشویید و خشک کنید و سپس برگ ها و ساقه را جداگانه خرد کنید.
پیاز و سیر را پوست بگیرید.
سبزی را پاک کرده بشویید و بعد از خشک شدن خرد کنید.
همه سبزیجات را چند ساعت روی پارچه پهن کنید تا آب اضافه شان کاملا خشک شود سپس در یک ظرف بزرگ ریخته و ادویه بزنید و به همراه فلفل لا به لا داخل شیشه بریزید و سرکه را اضافه کرده و در شیشه را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
می توانید 2 – 3 قاشق نمک به ترشی اضافه کنید.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی