مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1399/08/25

طرز تهیه سوپ اسفناج و قارچ



 طرز تهیه سوپ اسفناج و قارچ,سوپ اسفناج با قارچ

طرز تهیه ی سوپ قارچ و اسفناج

 

 سوپ اسفناج و قارچ

در روزهای سرد پاییزی و زمستانی بیشترین غذایی که برای هر کسی دلپذیر است، سوپ های گرم و خوش طعم است.

طرز تهیه انواع سوپ اسفناج و قارچ

در روزهای سرد پاییزی و زمستانی بیشترین غذایی که برای هر کسی دلپذیر است، سوپ های گرم و خوش طعم است.

 

تفاوت این دو نوع سوپ با مدل های دیگر سوپ قارچ و اسنفناج در این است که بدون پنیر خامه ای تهیه می شود.

 

سوپ قارچ و اسفناج ( روش اول):

مواد لازم سوپ قارچ و اسفناج برای 3 نفر :

 اسفناج خرد شده 1 پیمانه 
 قارچ نازک برش زده 6 عدد بزرگ 
 سیر رنده شده 1 حبه 
 شیر 2 پیمانه 
 روغن مایع نصف قاشق چایخوری 
 آب 2 پیمانه 
 آرد ذرت یا نشاسته  2 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل  به مقدار لازم
آب لیموی تازه 1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج :

اسفناج را با شیر بجوشانید تا اسفناج نرم شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. اسفناج را آبکش کنید و شیر را کنار بگذارید.

اسفناج و کمی شیر را در مخلوط کن هم بزنید. لازم نیست اسفناج کاملا له شود.

 

سیر و قارچ را در کمی روغن تفت دهید. اسفناج و شیر کنار گذاشته شده را به آن اضافه کنید. آب را با آرد نشاسته مخلوط و به سوپ اضافه کنید و مرتب به مدت 4 دقیقه هم بزنید.

هنگام سرو، با آب لیمو سرو کنید. ( بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش اسفناج )

 

سوپ اسفناج و قارچ (روش دوم)

طرز پخت سوپ اسفناج و قارچ

 

مواد لازم برای سوپ قارچ و اسفناج : 

 قارچ تازه ورقه شده 450 گرم 
 پیاز کوچک خرد شده 2 عدد 
 کره 6 قاشق غذاخوری 
 آرد نصف پیمانه 
 ادویه ایتالیایی 2 قاشق چایخوری 
 پودر پیاز نصف قاشق چایخوری
 فلفل  نصف قاشق چایخوری
 پاپریکا یک هشتم قاشق چایخوری 
آب مرغ 1 کیلوگرم
شیر 4 پیمانه
اسفناج خرد شده 600 گرم

 

طرز تهیه سوپ اسفناج با قارچ:

کره را در یک تابه بزرگ گرم کرده و قارچ و پیاز را در آن تفت دهید.

سپس آرد و ادویه ایتالیایی را اضافه کرده و هم بزنید تا با قارچ و پیاز مخلوط شوند.

شیر و عصاره مرغ را کم کم اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید.

 

سوپ را به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.

اسفناج را اضافه کرده و حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و فرصت دهید تا 5 دقیقه دیگر بپزد.

 

گردآوری: بخش آشپزی