مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه شامی با سس انار



شامی با سس انار,طرز تهیه شامی با سس انار

طرز تهیه شامی با سس انار

 

یک گزینه بسیار خوشمزه و بی نظیر برای ناهار و شام شما عزیزان، حتما حتما امتحان کنید.

 

مواد لازم برای تهیه شامی با سس انار :

گوشت چرخ شده  400 گرم 
پیاز رنده شده و آب گرفته  یک عدد بزرگ 
 تخم مرغ دو عدد 
 تره 200 گرم 
جعفری و گشنیز خردشده چهار قاشق غذاخوری
آردنخودچی دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
گلپر ساییده یک قاشق مرباخوری
سیر رنده شده  دو حبه

 

طرز تهیه شامی با سس انار:

تمام مواد را به غیر از تره که صد گرم را نگه دارید و کنار بگذارید و با هم خوب ورز بدهید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا سبزی ها بخورد گوشت برود. بعد داخل تابه روغن بریزید و این مواد شامی را به شکل کتلت و یا هر شکلی که دوست دارید سرخ کنید.

 

مواد سس :

داخل تابه دو قاشق غذاخوری روغن بریزید آن صد گرم تره را داخل آن سرخ کنید. یک قاشق رب گوجه بریزید و خوب تفت بدهید.

 

سه تا چهار قاشق رب انار ترش یا ملس بریزید و کمی با مواد تفت بخورد سه قاشق پیاز داغ اضافه کنید و دو لیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاید. بعد شامی های سرخ شده را داخل آن بچینید تا آرام آرام بجوشد و کاملا بپزد بعد از پانزده تا بیست دقیقه خاموش کنید و با برنج و یا نان و ترشی نوش جان کنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی