مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه شامی با سس انار
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه شامی با سس انار
یک گزینه بسیار خوشمزه و بی نظیر برای ناهار و شام شما عزیزان، حتما حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه شامی با سس انار :
گوشت چرخ شده | 400 گرم |
پیاز رنده شده و آب گرفته | یک عدد بزرگ |
تخم مرغ | دو عدد |
تره | 200 گرم |
جعفری و گشنیز خردشده | چهار قاشق غذاخوری |
آردنخودچی | دو قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
گلپر ساییده | یک قاشق مرباخوری |
سیر رنده شده | دو حبه |
طرز تهیه شامی با سس انار:
تمام مواد را به غیر از تره که صد گرم را نگه دارید و کنار بگذارید و با هم خوب ورز بدهید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا سبزی ها بخورد گوشت برود. بعد داخل تابه روغن بریزید و این مواد شامی را به شکل کتلت و یا هر شکلی که دوست دارید سرخ کنید.
مواد سس :
داخل تابه دو قاشق غذاخوری روغن بریزید آن صد گرم تره را داخل آن سرخ کنید. یک قاشق رب گوجه بریزید و خوب تفت بدهید.
سه تا چهار قاشق رب انار ترش یا ملس بریزید و کمی با مواد تفت بخورد سه قاشق پیاز داغ اضافه کنید و دو لیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاید. بعد شامی های سرخ شده را داخل آن بچینید تا آرام آرام بجوشد و کاملا بپزد بعد از پانزده تا بیست دقیقه خاموش کنید و با برنج و یا نان و ترشی نوش جان کنید.
گردآوری : بخش آشپزی