مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کباب دیگی



 

 

کباب دیگی

 

 

مواد لازم : برای 6 نفر

 

 

گوشت
750 گرم
پیاز
100 گرم
هویج 1 کیلو
رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
آب لیمو(نارنج) 1 استکان
جوز هندی
1 قاشق چایخوری
فلفل
به مقدار کافی
زرد چوبه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
سیب زمینی 250 گرم

 

 

طرز تهیه :


گوشت را به ورقه های نازک تقسیم کنید . پیاز را حلقه حلقه کنید و لایه لایه با گوشت روی حرارت ملایم بگذارید و کمی سرخ کنید . رویش جوز هندی ، فلفل ، زردچوبه و نمک و سه لیوان آب بریزید وبگذارید بپزد . نزدیک پختن گوشت ، هویج ها را که قبلاٌ به صورت حلقه خرد کرده بودید به آن بیفزایید . رب را در کمی روغن سرخ کنید و همراه با آب نارنج (آبلیمو) به غذا بیفزایید . سیب زمینی ها را حلقه و سرخ کنید . موقعی که کباب را در دیس کشیدید ، سیب زمینی ها را دور آن بچینید .