مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه کباب دیگی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم : برای 6 نفر
گوشت |
750 گرم |
پیاز |
100 گرم |
هویج | 1 کیلو |
رب گوجه | 2 قاشق غذا خوری |
آب لیمو(نارنج) | 1 استکان |
جوز هندی |
1 قاشق چایخوری |
فلفل |
به مقدار کافی |
زرد چوبه | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
سیب زمینی | 250 گرم |
طرز تهیه :
گوشت را به ورقه های نازک تقسیم کنید . پیاز را حلقه حلقه کنید و لایه لایه با گوشت روی حرارت ملایم بگذارید و کمی سرخ کنید . رویش جوز هندی ، فلفل ، زردچوبه و نمک و سه لیوان آب بریزید وبگذارید بپزد . نزدیک پختن گوشت ، هویج ها را که قبلاٌ به صورت حلقه خرد کرده بودید به آن بیفزایید . رب را در کمی روغن سرخ کنید و همراه با آب نارنج (آبلیمو) به غذا بیفزایید . سیب زمینی ها را حلقه و سرخ کنید . موقعی که کباب را در دیس کشیدید ، سیب زمینی ها را دور آن بچینید .