مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1398/03/19
طرز تهیه سرگنجشکی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه سرگنجشکی
مواد لازم برای تهیه سرگنجشکی :
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد |
پیاز | 2 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
تخم گشنیز | به مقدار لازم |
آرد نخودچی | 1 قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپخوری |
روغن | به میزان لازم |
هویج در صورت تمایل | یک عدد |
طرز تهیه سرگنجشکی :
گوشت چرخ کرده (بهتر است مخلوط قلوه گه گوسفندی و ران گوساله باشد) به همراه یک پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد نخودچی خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و به صورت قلقلی های کوچک در می آوریم.
پیاز دیگری را داخل قابلمه ریز خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شود گوشت قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید. حین تفت دادن کمی دیگر زردچوبه اضافه کنید و رب را نیز اضافه کنید و تفت بدهید. سپس دو لیوان آب اضافه کنید و سیب زمینی و هویج نگینی را اضافه کنید. اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
گردآوری: بخش آشپزی