مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/03/05

سفره افطارتان را خوش طعم و خوش آب و رنگ کنید!



تزیین سفره افطار,سفره افطار,دسر برای افطاری

 
افطار جدا از اینکه لحظه مقدسی ست، لحظه ای ست که خیلی از افراد دور هم و بر سر سفره جمع می شوند تا کنار یکدیگر غذایی نوش جان کنند و شکرگذار نعمت و سلامت باشند. خیلی از ما دوست داریم که در این لحظه سفره ای درخور پذیرایی از روزه داران فراهم آوریم و به نحوی لحظه افطار را جشن بگیریم.


برای زیبا و خوش طعم کردن افطاری بهترین و ساده ترین راهکار، استفاده از دسرهاست.

 

برای اینکه در زمان بسیار کم و با حداقل هزینه و زحمت بتوانید در سفره افطار غوغا کنید، به شما پیشنهاد می کنیم به سراغ دسرهایی مثل ژله، پودینگ و یا دسرهای میوه و شکلات که می توانید با شکلات صبحانه یا همان کرم شکلات درست کنید بروید.

 

تنوع طعم ها و دسرهای کوپا به شما این امکان را می دهند تا سفره ی افطار متفاوتی تدارک ببینید: 11 طعم ژله، 6 طعم پودینگ و 3 نوع کرم شکلات در طعم های فندق، بادام زمینی و کنجد به شما یک دنیا رنگ و طعم هدیه می کنند. این دسرها آماده یا نیمه آماده هستند و نهایتا برای آماده شدن به کمی آب یا شیر نیاز دارند.


 سفره هایتان پربرکت و خوش طعم!