مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه نان کشمشی



پخت نان کشمشی, پخت انواع نان
مواد لازم  :

 رنده پوست ليمو ترش  1/2 و 1قاشق چايخوري
 نمک  1 قاشق چايخوري
 کره  100 گرم
 تخم مرغ  2 عدد
 شير ولرم  1/2 و 1پيمانه
شكر 1/3  پيمانه
پودر خمير ترش 30گرم
آرد 500 گرم حدود 5 پيمانه
كشمش 100 گرم
آب ليمو ترش تازه 2 قاشق سوپخوری


طرز تهيه نان کشمشی :
1-كشمش ها را شسته خشك كرده با آب ليمو مخلوط نموده تا نرم شود .
2-آرد رادر يك ظرف الك نموده وسط آرد را گود كرده پودر خمير ترش را در آن بريزيد وبا كمي شكر و كمي شير ولرم مخلوط نموده و مقداري آرد روي آن بپاشيد . ( به اين مخلوط اصطلاحاً پيش خمير مي گويند .)
3-روي پيش خمير را بپوشانيد ده دقيقه استراحت دهيد تا عمل بيايد .
4-تخم مرغ ، كره ، مابقي شكر و نمك و رنده پوست ليمو ترش را با پيش خمير و مابقي آرد مخلوط كرده همه را با هم ورز دهيد تا جائيكه خمير به دست نچسبد .
5-خميررا در ظرفي قرار داده روي آن را بپوشانيد بمدت سي تا چهل دقيقه تا خميرور بيايد و حجم آن دو برابر شود .
6-كشمش ها را در خمير بريزيد مخلوط كنيد و خمير را درقالب مستطيل به طول 8*7*30 سانتي متر چرب شده بريزيد و پانزده دقيقه ديگر بگذاريد بماند تا مجدداً ور بيايد .
7-فر را روي حرارت 400 فارنهايت گرم نموده .
8-نان را در دومين طبقه از كف فر بمدت پنجاه تا شصت دقيقه بپزيد سپس مقداري كره را درحاليكه نان هنوز گرم است روي نان بماليد .
منبع : jadidtarin.com