مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1398/02/29
طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی
بامیه دارچینی ترکی یک بامیه خوشمزه و متفاوت از بامیه هایی که تا حالا خوردید.
مواد لازم برای بامیه دارچینی ترکی:
آرد | 1.5 لیوان |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
آب گرم | 1 لیوان |
دارچین | 1 قاشق غذاخوری سرخالی |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
نشاسته | 1 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تهیه شربت بامیه:
شکر | 1.5 لیوان |
آب | 1.5 لیوان |
لیمو | 1 برش یا 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شربت بامیه :
برای تهیه شربت آب و شکر و لیمو را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید. وقتی جوش آمد اجزه بدهید 10 تا 15 دقیقه دیگر بجوشد و قوام بگیرد و بعد بگذارید کامل خنک شود.
طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی :
برای تهیه خمیر بامیه ابتدا ماست و آب را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، بعد همه مواد خشک را که الک کردید را به ماست و آب اضافه کنید و کملا با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود. غلظت خمیر مشخص است و مثل بامیه های خودمون خمیر سفت نیست و تقریبا مثل مایه ی کیک می ماند. پس آرد اضافی نزنید که خمیر سفت شود.
نیم ساعت خمیر را در فضای آشپزخانه استراحت بدهید، بعد از نیم ساعت خمیر را در قیف بریزید. روغن را درون تابه ای بریزید روی حرارت بگذارید اجازه بدهید روغن داغ شود، و خمیر را به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید.
و اجازه بدهید بامیه ها با حرارت تقریبا متوسط سرخ شوند، وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شوند. سپس بامیه ها را بلافاصله داخل شربت خنک شده بیندازید و تقریبا 30-40 ثانیه صبر کنید تا شربت جذب بامیه ها شود و بعد از شربت خارج کنید.
نکته برای تهیه بامیه دارچینی ترکی:
می توانید به جای قیف از کیسه های قیف یکبار مصرف استفاده کنید و سر آن را خیلی کم بچینید و از سری های قیف ساده یا بدون سری استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی