مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه یخ در خربزه (گرانیتا خربزه)
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه یخ در خربزه (گرانیتا خربزه)
گرانیتا به دسر یخی می گویند که با میوه، شیر و گاهی سفیده تخم مرغ درست می شود.
مواد لازم برای گرانیتا خربزه :
خربزه شیرین | ۱ عدد |
لیمو ترش تازه به همراه پالپ آن | نصف لیوان |
آب | یک لیوان |
نعنای تازه | ۱۰ برگ |
شکر | یک لیوان سر خالی |
طرز تهیه گرانیتا خربزه :
ابتدا یک لیوان آب را در قابلمه ریخته بگذارید جوش بیاید. برگ های نعنا را در آن بجوشانید. سپس برگها را آبکش کنید.
خربزه را پوست بگیرید و دانه های آن را جدا کنید
خربزه را پوست بگیرید و دانه های آن را جدا کنید. لیموها را آب بگیرید و سعی کنید تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید. خربزه را به همراه برگهای نعنا، شکر و آب لیمو مخلوط کنید. بسته به شیرین یا کم شیرین بودن خربزه شکر آن را اضافه کنید. در نظر داشته باشید که معمولا دسر یخ زده طعم کم شیرین تری دارد.
سعی کنید در تهیه گرانیتا خربزه تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید
سپس مخلوط را در ظرف ریخته به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. پس از یک ساعت آن را از فریزر خارج کرده کاملا هم زده و دوباره به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. این کار را سه بار انجام دهید. این دسر یخی را به مدت ۲ هفته می توان در فریزر نگهداری کرد.
گرانیتا خربزه را به مدت ۲ هفته می توان در فریزر نگهداری کرد
منبع : gourmand.ir