مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کیک باقلوا



طرز پخت کیک باقلوا, نحوه پخت کیک باقلوا


مناسب برای : جشن نامزدی
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 45 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کیک باقلوا برای 8 نفر :

 تخم مرغ  3 عدد
 شکر 1 پیمانه
 روغن  1/3 پیمانه
 وانیل 1/4 قاشق چای خوری
 پودر نارگیل 1/2 پیمانه
 آرد سفید 2 پیمانه
 بیکینگ پودر  2 قاشق چای خوری
 ماست یا شیر 2/3 پیمانه


طرز تهیه کیک باقلوا :


مواد مزین:
1 زرده تخم مرغ و 1 ق چ زعفران آبکرده و 1 ق غ پودر شکر

مواد شربت:
شامل 2 پیمانه شکر ...1 پیمانه اب ....1/4 پیمانه گلاب ..زعفران حل شده 2 ق غ ...

فر را روی حرارت 180 روشن میکنیم.

تخم مرغها و وانیل را زده تا حجم آن دو برابر شود. سپس شکر را در دو تا سه مرحله اضافه میکنیم و با دور متوسط زده تا مایع کشدار شود.
روغن را میریزیم و 1 دقیقه میزنیم. ماست را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر میزنیم.

بیکینگ پودر را در آرد ریخته و یک پنسه نمک هم میریزیم و آرد را روی مواد الک میکنیم و پودر نارگیل را هم میریزیم و با همزن زده تا مایع صاف شود.

حالا قالب را روغن مالی کرده و آرد میپاشیم و آرد اضافه را میگیریم و مواد را داخل قالب میریزیم.
این کیک را برای 40 دقیقه در فر میگذاریم ، و میپزیم.

 

 بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هویج


کیک باقلوا آماده است.

 

طرز پخت کیک باقلوا, نحوه پخت کیک باقلوا

 

منبع : beryooni.com