مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه لقمه های پنیری مرغ سوخاری
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه لقمه های پنیری مرغ سوخاری
در اینجا شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد.
مواد لازم برای لقمه های پنیری مرغ سوخاری :
فیله مرغ | ۴۵۰ گرم |
پنیر موزارلا | یک بسته |
پودر سوخاری ساده | ۲ پیمانه |
ریحان خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | نصف پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر سیر | به مقدار لازم |
پنیر پارمسان | به مقدار لازم برای تزیین |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
سس مارینارا | ۱ پیمانه |
طرز تهیه لقمه های پنیری مرغ سوخاری :
فیله های مرغ را به تکه های ۵ سانتی متری برش دهید.
با استفاده از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه های آن پاره نشود.
پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.
پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.
روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.
منبع : rooziato.com