مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه شیرینی کره ای با ژله
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
نمك |
1/8 قاشق چايخوري |
آرد |
2 پيمانه |
پودر قند |
1/2 پیمانه |
كره |
1/2 پيمانه |
بيكينگ پودر |
1/2 قاشق چايخوري |
زرده تخم مرغ |
3 عدد |
وانيل شكري |
1/4 قاشق چايخوري |
ژله توت فرنگي يا مارمالاد توت فرنگي |
به مقدار لازم |
پودر قند |
1/2 پيمانه |
طرز تهيه :
آرد ، پودر قند و بيكينگ پودر و نمك را الك كرده با كره مخلوط كرده و ورز دهيد تا اينكه به صورت خرده نان در آيد . وانيل شكري و زرده تخم مرغ هارا اضافه كرده تا به صورت خمير درآيد . خمير را ورز داده تا آنكه نرم شود ، خمير را در كيسه نايلوني قرار داده وبه مدت 1 ساعت داخل يخچال گذاشته تا سرد شود . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود .
خمير را نازك پهن كرده و به شكل ستاره يا به شكل گل قالب بزنيد ، تعداد قالبها بايد زوج باشد و با يك قالب كوچكتر وسط نيمي از خميرهاي قالب زده را مجدداً قالب بزنيد تا تو خالي شوند . شيريني ها را داخل سيني مخصوص شيريني پزي قرار دهيد وبه مدت 8 الي 10 دقيقه در طبقه وسط فر گذاشته تا اينكه رنگش طلايي روشن شود . هنگامي كه سرد شد ،ژله يا مارمالاد را روي نيمي از شيريني ها ماليده و روي آن شيريني هايي را كه وسطشان رادرآورده ايد قرار دهيد و در آخر روي تمام شيريني ها پودر قند بپاشيد . سيني را ازفر بيرون آورده بعد از2 دقيقه شيرينيها را روي پنجره فلزي قرار داده تا سرد شوند