مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

این شکلات های زیبا را در منزتان درست کنید



شکلات های زیبا, طرز تهیه شکلات, روش بن ماری کردن
وای نمی دونید چه ترکیب خوشمزه ای میشه . درست کردن این شکلات بیش از نیم ساعت طول نمی کشه پس زود دست بکار بشید .

مواد لازم :

 شکلات ( ترجیحا تلخ ) 100 گرم 
 مارزیپان  40 گرم
 شیر عسل  2 ق س پ


طرز تهیه :
در ابتدا شکلاتتون رو بطریق بن ماری آب کنید .

روش بن ماری :

شکلات رو در یه ظرفی ریخته وداخل مکروفر قرار بدین، بعد 30 ثانیه قدرت 100% بدین اگه آب نشده بود همین زمان رو اونقدر تکرار کنید تا شکلات آب بشه , حواستون باشه که ممکنه ظاهر شکلات تغییری نداشته باشه ولی وقتی بهش قاشق می زنید کاملا" روان می شه پس حتما" هر دفعه چک کنید  و اگه مکروفر ندارین می تونین بریزین داخل یه ظرف نشکن و بذارین روی بخار سماور یا کتری که آب بشه .حواستون باشه حتی یک قطره آب هم نباید داخل شکلات بره .

 بعد داخل قالب بریزید .

شکلات های زیبا, طرز تهیه شکلات, روش بن ماری کردن
قالب رو روی یه کاغذ روغنی برگردونید تا شکلات اضافی اون بریزه .بعد قالب رو داخل یخچال قرار بدین .

شکلات های زیبا, طرز تهیه شکلات, روش بن ماری کردن

نکته : شکلات اضافی که روی کاغذ روغنی ریخته رو با یه قاشق کاملا خشک جمع کنید ، چون باز هم بعدا می خوایم همین شکلاتو  آب کنیم .
تا شکلاتمون توی یخچال داره سفت می شه مواد داخل شکلاتو درست می کنیم . برای اینکار مارزیپان و شیرعسل رو با هم کاملا مخلوط می کنیم .

شکلات های زیبا, طرز تهیه شکلات, روش بن ماری کردن
نکته : در صورتیکه موادمون (ترکیب شیر عسل و مارزیپان ) سفت بود می تونید 10 ثانیه داخل مکروفر بذارید . حواستون باشه گرم نشه فقط یه کوچولو روان بشه ( اگه گرم بشه شکلات رو آب می کنه )  یا اگه فکر می کنید ممکنه نتونید اینکارو انجام بدین مجددا یه کوچولو شیرعسل بریزید تا موادمون شل تر بشه .
قالب رو از یخچال در بیارید و مغز اونو داخلش بریزید .

شکلات های زیبا, طرز تهیه شکلات, روش بن ماری کردن
بعد همون شکلات اضافی که از روی کاغذ روغنی جمع کرده بودید مجددا آب کرده و روی مغزی قرار بریزین و شکلات رو بمدت 20 دقیقه داخل فریزر بذارید .

شکلات های زیبا, طرز تهیه شکلات, روش بن ماری کردن

شکلات های زیبا, طرز تهیه شکلات, روش بن ماری کردن
منبع : baharsite.com