مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
کیک میوه خشک
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم:
آب | 1/3 فنجان |
شکر یا خاکه قند | 4/3 فنجان +1 قاشق غذاخوری |
مخلوط میوه های خشک به دلخواه | 1 و ½ فنجان |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 1 و ½ فنجان |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
کره ذوب شده | 11 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و 1قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم 2تا3 دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود.فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت می گذاریم.
شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم.در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم.قالب را به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم.
منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com