مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه کیک نارگیلی
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک نارگیلی
کیک نارگیلی کیک محبوب بین انواع کیک ها هست که در این مطلب طرز تهیه کیک نارگیلی خوشمزه را آورده ایم.
مواد لازم کیک نارگیلی :
کره ذوب شده | یک و یک دوم پیمانه |
شکر | یک دوم پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
ماست یونانی | یک پیمانه |
بیکینگ پودر | یک دوم قاشق چایخوری |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
آرد | یک و سه چهارم پیمانه |
پودر نارگیل برشته شده | یک پیمانه + 2 قاشق سوپخوری برای تزیین |
خامه فرم گرفته | یک و یک دوم پیمانه |
پودر شکر | 3 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه کیک نارگیلی :
کره ذوب شده و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای و حجیم شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
ماست یونانی، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید. آرد و یک پیمانه پودر نارگیل برشته شده را با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
خمیر را در قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت 60 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است.
پس از این که کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کنید.
خامه فرم گرفته و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک را با آن تزیین کنید و 2 قاشق پودر نارگیل برشته شده باقیمانده را روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir