مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه بیسکویت جو پرک



بیسکویت جو پرک,پخت بیسکویت جو پرک


با درست کردن این بیسکویت از خوردن یک تغذیه سالم و خوشمزه لذت ببرید .

آماده سازی : 25 دقیقه 
پخت : 15 دقیقه 

مواد لازم :

 کره نرم کرده  200 گرم
 تخم مرغ  2 عدد
آرد 2 پیمانه
جو پرک 2 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
شیره 2 قاشق غذا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
شکلات چیپسی برای تزئین به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر را خوب بزنید تخم مرغ و وانیل را مخلوط و به کره و شکر اضافه و خوب هم بزنید تا کرمی شود.

الان مواد خشک آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین الک شده و جوپرک آسیاب شده را مخلوط و بعد به مواد بالا اضافه کنید. مدت 15دقیقه کنار بگذارید.

خمیر را با وردنه باز و قالب بزنید یا بصورت توپی درآورده کمی فشار داده تا پهن شود و روی هر کدام یک شکلات قرار دهید . سینی فر را چرب و شیرینی را با فاصله قرار دهید با حرارت 160 به مدت 12 -15دقیقه تا بپزد .

منبع : beryooni.com