مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه بیسکویت جو پرک
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
با درست کردن این بیسکویت از خوردن یک تغذیه سالم و خوشمزه لذت ببرید .
آماده سازی : 25 دقیقه
پخت : 15 دقیقه
مواد لازم :
کره نرم کرده | 200 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 2 پیمانه |
جو پرک | 2 پیمانه |
شکر قهوه ای | 1 پیمانه |
شیره | 2 قاشق غذا خوری |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
جوش شیرین | 1 قاشق چای خوری |
شکلات چیپسی برای تزئین | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر را خوب بزنید تخم مرغ و وانیل را مخلوط و به کره و شکر اضافه و خوب هم بزنید تا کرمی شود.
الان مواد خشک آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین الک شده و جوپرک آسیاب شده را مخلوط و بعد به مواد بالا اضافه کنید. مدت 15دقیقه کنار بگذارید.
خمیر را با وردنه باز و قالب بزنید یا بصورت توپی درآورده کمی فشار داده تا پهن شود و روی هر کدام یک شکلات قرار دهید . سینی فر را چرب و شیرینی را با فاصله قرار دهید با حرارت 160 به مدت 12 -15دقیقه تا بپزد .
منبع : beryooni.com