مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه حلیم شیر خامه
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه حلیم شیر خامه
مواد لازم برای حلیم شیر خامه :
گوشت گوسفند بدون استخوان | ۵۰۰ گرم |
گندم پوست گرفته | ۵۰۰ گرم |
آب | یک لیتر |
شیر | دو لیتر |
خامه | 200 گرم |
نمک | به میزان لازم |
دارچین | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
پیاز | یک عدد |
طرز تهیه حلیم شیر خامه :
ابتدا گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز می گذاریم بپزد و در انتهای پخت کمی نمک به آن اضافه میکنیم. بعد از این که کاملا پخته شده، گوشت ها را از ظرف خارج کرده و بعد از خنک شدن ریش ریش می کنیم.
گندم ها را به مدت نصف روز در آب خیس کرده و سپس با یک لیتر آب در ظرفی ریخته و روی حرارت بسیار کم می گذاریم بپزد تا آب کاملا به خورد گندم ها رفته و پخته شود و بعد از پختن و کمی خنک شدن با گوشتکوب دستی یا برقی شروع به له کردن گندم ها می کنیم بعد از یک دقیقه شیر را کم کم به گندم ها اضافه کرده و به له کردن ادامه می دهیم تا مواد حالت کش دار بگیرد و کاملا کش بیاید.
دوباره مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و گوشت ها را اضافه کرده به مدت دو دقیقه دوباره مواد را می کوبیم در انتها خامه را اضافه کرده و بعد از پنج دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته داخل ظرف می ریزیم و با دارچین، روغن مایع، گوشت ریش ریش شده و کنجد، حلیم را تزیین می نماییم.
گردآوری : بخش آشپزی