مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک
مواد لازم برای تهیه قیمه مرغ :
مرغ | سه تکه |
لپه | 2/3 پیمانه |
پیاز متوسط | دو عدد |
زرشک | نصف لیوان |
رب گوجه | 3-4 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | دو قاشق غذاخوری |
چوب دارچین | دو تکه |
طرز تهیه قیمه مرغ :
باید ابتدا لپه را برای چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم.
پیازها را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. سبک که شد لپه هایی که خیس خورده و آبکش کردیم را اضافه می کنیم. مقدار کمی که تفت خورد، سه لیوان آب می ریزیم و اجاز می دهیم که لپه ها کامل بپزد.
رب گوجه و زرشک را در مقداری روغن تفت می دهیم و نمک مورد نیازشان را اضافه می کنیم و بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها را به لپه ها اضافه می کنیم. اگر لازم بود یک لیوان آب هم داخل قابلمه می ریزیم. به همراه چوب دارچین. می گذاریم حدود 1 ساعت دیگر خورش کامل جا بیفتد.
برای تزیین می شود از زرشک و سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنیم.
منبع : 2nafare.com