مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک



 

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک,مواد لازم برای خورش قیمه با مرغ و زرشک

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک

 

مواد لازم برای تهیه قیمه مرغ :

 مرغ سه تکه 
 لپه  2/3 پیمانه
 پیاز متوسط  دو عدد
 زرشک نصف لیوان 
رب گوجه 3-4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
چوب دارچین دو تکه

 

طرز تهیه قیمه مرغ :

باید ابتدا لپه را برای چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم.

 

پیازها را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. سبک که شد لپه هایی که خیس خورده و آبکش کردیم را اضافه می کنیم. مقدار کمی که تفت خورد، سه لیوان آب می ریزیم و اجاز می دهیم که لپه ها کامل بپزد.

 

رب گوجه و زرشک را در مقداری روغن تفت می دهیم و نمک مورد نیازشان را اضافه می کنیم و بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها را به لپه ها اضافه می کنیم. اگر لازم بود یک لیوان آب هم داخل قابلمه می ریزیم. به همراه چوب دارچین. می گذاریم حدود 1 ساعت دیگر خورش کامل جا بیفتد.

 

برای تزیین می شود از زرشک و سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنیم.

 

منبع : 2nafare.com