مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
شله ماش ( غذای محلی شهرستان درود-لرستان)
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
لوبیاچیتی | یک چهارم پیمانه |
ماش | ۲ پیمانه |
عدس | نصف پیمانه |
برنج | یک چهارم پیمانه |
پیازداغ | به مقدار زیاد |
آب گوشت | ۴ پیمانه |
کشک | به مقدار لازم |
زعفران | به مقدار لازم |
نعناع داغ | به مقدار زیاد |
طرز تهیه :
لوبیا را از شب قبل بگذارید خیس بخورد و چند باری آب آن را عوض کنید. بعد بگذارید بپزد. من پخته داشتم. برنج و عدس را از یک ساعت قبل بگذارید خیس بخورد. ماش را با ۳ پیمانه آب گوشت می گذاریم بپزد. داخل یک ظرف دیگر برنج و عدس را گذاشتم با آب بپزد و نرم شود .
ماش که نیم پز شد.
برنج و عدس نرم شده را هم به آن اضافه کردم.
بعد هم لوبیا چیتی پخته را اضافه می کنیم .
نمک و فلفل، زرچوبه و نصف پیازداغ را ریختیم و آب گوشت باقیمانده را اضافه می کنیم و می گذاریم آش بپزد و جا بیفتد.
حالا نصف موادمان را می ریزیم داخل میکسر و له می کنیم و به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم .
من زیره هم ریختم .داخل دستور نداشت ، در صورت تمایل بریزید.
کمی محلول غلیظ زعفران و ۲ قاشق پر کشک هم داخلش ریختم و هم زدم .
بچشید و اگر چیزی کم و کسر داشت اضافه کنید. ۲ قاشق از نعناع داغ را داخل آش ریختم و هم زدم و توی ظرف کشیدم و با پیازداغ و نعناع داغ و کشک روی آن را تزیین کردم.
به جون خودم خیلی خیلی خوشمزه شده بود.
نکته : اگر هم آب گوشت نداشتید، از ۲ تا قرص (عصاره گوشت) استفاده کنید.
این آش هم مثل بعضی از آش ها سبزی ندارد ، یک بار امتحان کنید حتما خوشتان می آید.
منبع : hanichef.blogfa.com