مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
لازانیای کم چرب با کدو
- مجموعه: غذاهای رژیمی
پیاز خرد شده | نصف فنجان |
سیر خرد شده | 2 حبه |
جعفری | 3 قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون | یک قاشق سوپ خوری |
پونه | نصف قاشق چای خوری |
ریحان | نصف قاشق چای خوری |
آویشن | نصف قاشق چای خوری |
فلفل | نصف قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی پخته شده بدون پوست | سه فنجان |
سس گوجه فرنگی | یک فنجان |
رب گوجه فرنگی | یک فنجان |
قارچ خرد شده | سه فنجان |
کدوی سبز خرد شده | سه عدد |
پنیر موزرلا رنده شده | 250 گرم |
پنیر ریکوتا | 250 گرم |
پنیر پارمسان رنده شده | 3 قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه لازانیای کم چرب با کدو :
پیاز ، سیر ، جعفری و دیگر سبزیجات معطر را در روغن سرخ کرده تا پیازها تر شوند . گوجه های خرد شده ، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه کنید . آن را گاه به گاه هم بزنید . پس از نیم ساعت قارچها را نیز به آن اضافه کرده و هم بزنید . پس از اینکه کدو ها را به هشت قسمت تقسیم کردید ، فر را داغ کنید . روی سینی فر به ترتیب ، سس ، کدو ، پنیر ریکوتا ، سس ، کدو ، پنیر موزرلا ریخته و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید .
به مدت 35 دقیقه با حرارت 375 درجه فارنهایت لازانیا را بپزید . ده دقیقه صبر کنید تا خنک شده و سپس آن را برش بزنید .
منبع : seemorgh.com