مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه آش ماش مخصوص افطار
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه آش ماش
مواد لازم برای آش ماش ( 4 -5 نفر) :
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
پیاز رنده شده | نصف فنجان |
ماش | 250 گرم |
عدس | 100 گرم |
پیاز داغ | یک فنجان |
برنج | نصف فنجان |
جعفری و گشنیز خرد شده | 250 گرم |
زردچوبه، نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش ماش :
عدس و ماش را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید. سپس درون قابلمه با آب بگذارید بپزد.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و آن را به صورت کوفته ریز در آورید و کوفته ها را به آش اضافه کنید.
پیاز داغ را به عدس و ماش پخته اضافه کنید. برنج و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد.
در صورت تمایل می توانید 3 تا 4 عدد شلغم خرد شده هم به این آش اضافه کنید. آش را در کاسه بزرگی بریزید و روی آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.
منبع : bartarinha.ir