مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه ی دلمه سبزیجات (رژیمی)
- مجموعه: غذاهای رژیمی
مواد لازم براي چهار عدد :
هويج رنده شده | ½ پيمانه |
پياز خرد شده | ¼ پيمانه |
بلغور | ¾ پيمانه |
كشمش پلويي | 3/1 پيمانه |
فلفل دلمه اي | كوچك 4 عدد يا 2 عدد بزرگ |
پنير موتزارلا رنده شده | ¾ پيمانه |
آب | ½ پيمانه |
خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته | 2 قاشق سوپ خوري |
2 ليوان(400 ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد .
طرز تهیه :
1. عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت 5 دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقيقه كنار ميگذاريم.
2. در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم.
3. پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.
منبع : sooran.com